Onze

Diensten


 

Centrale verwarming

Particuliere verwarmingsinstallaties plaatsen wij al jaren. Dat gaat van het vervangen van oude verwarmingsinstallaties tot nieuwbouw. We kozen destijds bij de opstart van ons bedrijf om enkel met Buderus producten te werken. We zijn nog steeds overtuigd van de kwaliteit én de prijs. Het merk stockeert gedurende lange tijd ook wisselstukken zodat wij u steeds van een herstelling kunnen verzekeren, in tegenstelling tot andere merken van verwarmingsinstallaties. 

gas, mazout en warmtepompen

Installaties op zowel gas als mazout alsook warmtepompen zijn ons zeer bekend. De installatie die bij het best bij u zou passen hangt sterk af van verschillende factoren. We bekijken samen wat voor u de beste oplossing is. 

 

Ventilatie

Sinds kort plaatsen we niet langer nieuwe ventilatie installaties. We merken dat een specialisatie in ons beroep zich opdringt. Omdat we er steeds naar streven specialist te zijn in wat we doen hebben we beslist om het plaatsen van ventilatie achterwege te laten. Op die manier kunnen we ons verder toespitsen in de twee takken waarmee we oorspronkelijk zijn gestart: verwarming en sanitair.  

Klanten die beschikken over een bestaande installatie uit het verleden kunnen natuurlijk nog steeds beroep doen op onze servicedienst voor het plaatsen van filters en bij eventuele problemen. 

Sanitaire installaties

Het plaatsen van sanitaire leidingen en toestellen behoort ook tot onze activiteiten. We werken samen met de groothandels in sanitair zoals Van Marcke en Sax zodat u steeds de nieuwste toestellen in de toonzalen kan bezichtigen. 

We plaatsen eveneens zonneboilers voor sanitair warm water. Hiervoor bieden we het merk Buderus aan omdat we na al die jaren sterk overtuigd blijven van de kwaliteit. We helpen u met plezier verder om de mogelijkheden in uw woning na te gaan. 

 

 

Eigen hersteldienst

We zijn er voor onze klanten. Dat is onze grootste troef. Ook tijdens verlofperiodes. Het is zo dat de zaakvoerders op afzonderlijke tijdstippen verlof nemen zodat er altijd iemand aanwezig is om u uit de nood te helpen.

ONDERHOUD VERWARMING 

Verwarmingstoestellen op stookolie hebben jaarlijks een onderhoud nodig, gastoestellen tweejaarlijks. Op het attest staat steeds de uiterste datum van het volgende onderhoud vermeld. Wij hebben een eigen onderhoudsdienst. Contacteer ons tijdig voor het onderhoud van uw verwarmingstoestel.  

Depannage

Heeft u ons nodig voor een herstel, dan proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We volgen dagelijks de depannages op, zodat u op ons kan rekenen. 

ventilatie

We leveren nog steeds service voor de ventilatietoestellen die we in het verleden plaatsten. Bij problemen kan u dus nog steeds bij ons terecht. Vergeet niet op regelmatige basis de filters te vervangen voor een optimale werking van het toestel. We merken in de praktijk dat dit nogal vergeten wordt. Vraag ernaar bij het onderhoud van uw verwarmingstoestel.