Uw badkamerrenovatie in twee tot drie weken

Vertrouw op San CV voor een badkamerrenovatie waarbij we uw oude badkamer in twee tot drie weken vervangen door de ultieme badkamer van uw dromen. We werken uw nieuwe badkamer tot in de kleinste details af. Onze vakmensen nemen met minder dan de perfectie geen genoegen.

Dankzij onze uitgebreide planning en strikte opvolging realiseren wij uw badkamerrenovatie – inclusief droogtijd voor de pleisterwerken – binnen de twee à drie weken. Wij zorgen ervoor dat de verschillende stappen elkaar naadloos opvolgen.


Uw badkamerrenovatie begint bij het perfecte ontwerp

De nieuwe badkamer van uw dromen start bij het perfect ontwerp. Ofwel hebt u een eigen (interieur)architect én heeft deze al een ontwerp uitgewerkt, ofwel werkt u samen met onze eigen interieurontwerpster Fien.  

Plaatsbezoek met opmeting en technische analyse

Fien start de ontwerpfase met een bezoek ter plaatse. Naast het bespreken van uw wensen en verwachtingen, meet Fien de ruimte op en analyseert ze de technische mogelijkheden voor het aanpassen van de technieken (elektriciteit, sanitaire leidingen,…) of de beschikbare ruimte.  

Een creatief en verrassend ontwerp

Vervolgens vertaalt Fien uw wensen in een creatief en verrassend ontwerp, uitgewerkt in drie verschillende perspectieven. In deze ontwerpfase gaat zeer veel aandacht naar de juiste indeling en structuur van de nieuwe badkamer, inclusief de aangewezen positionering van de sanitaire toestellen.  

Persoonlijke begeleiding voor materiaalkeuzes

Wanneer de indeling van de nieuwe badkamer is vastgelegd, volgt het kiezen van de materialen. Fien begeleidt u persoonlijk voor het selecteren van de juiste vloer, tegelwerk, sanitaire toestellen, badkamermeubels,…. Samen bezoeken we de vaste leveranciers waarmee we nauw samenwerken. Voor de badkamermeubels hebt u de vrije keuze uit standaardontwerpen of volledig maatwerk. 

Een volledige badkamerrenovatie onder onze coördinatie

Wij realiseren de volledige badkamerrenovatie, inclusief de afbraakwerken en alle noodzakelijke aanpassingswerken. In de eerste stap strippen we volledig uw bestaande badkamer waarbij we alle oude sanitaire toestellen, vloeren, valse plafonds, bestaande tegels,… verwijderen.  

Verplaatsen sanitaire leidingen

Vervolgens gaan onze eigen vakmensen aan de slag voor het verplaatsen van de sanitaire leidingen en de elektrische voorzieningen. Op die manier bereiden we de ruimte voor op de structuur en indeling van de nieuwe badkamer.  

Aanpassen van de ruimte

Wanneer vereist voeren we in deze fase ook de pleisterwerken uit, vinden er gyprocwerken plaats, metsen we een extra muurtje,… Vervolgens plaatsen we de nieuwe vloer en voeren we de nodige tegelwerken uit. Voor al deze werken doen we beroep op vaste en vertrouwde onderaannemers uit de eigen regio.  

Installatie sanitaire toestellen en badkamermeubels

In de finale stap installeren onze eigen mensen de sanitaire toestellen en plaatsen we de badkamermeubels. We werken de volledige badkamerrenovatie tot in de kleinste details af.