Verfijnd vakmanschap met oog voor detail

San CV is het installatiebedrijf voor verwarming en sanitair van Freddy Baute en Peter Lippens. Vooraleer in 2004 de handen in elkaar te slaan met de opstart van San CV, vergaarden ze elk heel wat jaren ervaring als verwarmingsspecialist en sanitair installateur. Wij richten ons op opdrachten in West- en Oost-Vlaanderen.

Verwarming, sanitair en ventilatie

Met verwarming, sanitair en ventilatie richt San CV zich op de belangrijkste technieken in een woning. Zowel voor nieuwbouw, renovatie als vervanging van bestaande installaties kan u op ons rekenen.
Wij werken voor opdrachtgevers die veel belang hechten aan kwaliteit en een vakkundige uitvoering. We vervolledigen onze service met een totaalaanpak voor badkamerrenovaties.

Volgens de regels van de kunst

Zaakvoerders Freddy en Peter vormen het eerste aanspreekpunt voor de klanten en staan in voor de dagelijkse werfopvolging en kwaliteitscontrole. Ze besteden veel aandacht aan een correcte installatie en afwerking volgens de regels van de kunst.
Wij dragen het echte vakmanschap van verwarmingsspecialist en sanitair installateur nog hoog in het vaandel. De technici van San CV zijn perfectionisten die eer willen halen uit hun werk.


 

Waar actief?

Vanuit onze thuisbasis in Maldegem richten wij ons op opdrachten binnen een straal van een vijftigtal kilometer. Concreet betekent dit dat onze vakmensen meestal aan de slag gaan in de grote vierhoek die gevormd wordt door de steden Knokke-Heist, Oostende, Roeselare en Gent.
Andere belangrijke regio’s voor ons zijn Brugge, Damme, Sint-Martens-Latem, Deinze, Tielt, Aalter, Eeklo,… Ook in het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen zijn onze verwarmingsspecialisten en sanitaire installateurs regelmatig actief.