Onze

Diensten


 

Centrale verwarming

Particuliere verwarmingsinstallaties plaatsen wij al jaren. Dat gaat van het vervangen van oude verwarmingsinstallaties tot nieuwbouw. We kozen destijds bij de opstart van ons bedrijf om enkel met Buderus producten te werken. We zijn nog steeds overtuigd van de kwaliteit én de prijs. Het merk stockeert gedurende lange tijd ook wisselstukken zodat wij u steeds van een herstelling kunnen verzekeren, in tegenstelling tot andere merken van verwarmingsinstallaties. 

gas, mazout en warmtepompen

Installaties op zowel gas als mazout alsook warmtepompen zijn ons zeer bekend. De installatie die bij het best bij u zou passen hangt sterk af van verschillende factoren. We bekijken samen wat voor u de beste oplossing is. 

 

Ventilatie

We plaatsen ventilatiesystemen van het merk Zehnder en Renson. Daarmee bieden we een extra service naar onze klanten toe. 

Ventilatiesystemen leveren een grote bijdrage aan de leefbaarheid van de woning en ook aan de energiezuinigheid. Vooral de systemen met warmterecuperatie bevelen we aan. 

In nieuwbouw en tijdens renovatie plaatsen we de ventilatiekanalen meestal gelijktijdig met de leidingen van het sanitair en de centrale verwarming. De plaatsing van het ventilatietoestel volgt dan in een latere fase, wanneer we  het verwarmingstoestel of de warmtepomp plaatsen. 

We ervaren dat het gelijktijdig plaatsen van de technieken twee voordelen biedt:

- beperktere doorlooptijd van plaatsing van de technieken

- de bouwheer hoeft slechts 1 aannemer voor de technieken aan te stellen

Sanitaire installaties

Het plaatsen van sanitaire leidingen en toestellen behoort ook tot onze activiteiten. We werken samen met de groothandels in sanitair zoals Van Marcke en Sax zodat u steeds de nieuwste toestellen in de toonzalen kan bezichtigen. 

We plaatsen eveneens zonneboilers voor sanitair warm water. Hiervoor bieden we het merk Buderus aan omdat we na al die jaren sterk overtuigd blijven van de kwaliteit. We helpen u met plezier verder om de mogelijkheden in uw woning na te gaan. 

 

 

Eigen hersteldienst

We zijn er voor onze klanten. Dat is onze grootste troef. Ook tijdens verlofperiodes. Het is zo dat de zaakvoerders op afzonderlijke tijdstippen verlof nemen zodat er altijd iemand aanwezig is om u uit de nood te helpen.

ONDERHOUD VERWARMING 

Verwarmingstoestellen op stookolie hebben jaarlijks een onderhoud nodig, gastoestellen tweejaarlijks. Op het attest staat steeds de uiterste datum van het volgende onderhoud vermeld. Wij hebben een eigen onderhoudsdienst. Contacteer ons tijdig voor het onderhoud van uw verwarmingstoestel.  

Depannage

Heeft u ons nodig voor een herstel, dan proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We volgen dagelijks de depannages op, zodat u op ons kan rekenen. 

ventilatie

Vergeet niet op regelmatige basis de filters te vervangen voor een optimale werking van het toestel. In de praktijk is het onderhoud van de verwarmingsinstallatie hiervoor het ideale moment. Tussentijds kunt u een levering van filters vragen via info@sancv.be .