Vervangen oude verwarmingsketel

Kies voor energiezuinigheid

Is uw bestaande oude verwarmingsketel aan vervanging toe? Twijfel niet, want de investering in een nieuwe condensatieketel op gas of stookolie betaalt zichzelf in enkele jaren terug. Al vanaf een leeftijd van vijftien jaar wordt het financieel zeer interessant om een oude verwarmingsketel te vervangen.

Verwarming.jpg

✓  Welke verwarmingsketel kiezen?

Voor de vervanging van een oude stookolie- of gasketel adviseren we meestal een gascondensatieketel van Buderus. Wanneer er geen aardgas voorradig is, vormt een condensatieketel op stookolie een prima alternatief. Wij berekenen welke condensatieketel het vereiste verwarmingsvermogen levert.

Bij een vervanging van uw ketel breken we uw bestaande centrale verwarmingsinstallatie af en installeren we de nieuwe verwarmingsketel volgens de regels van de kunst. We sluiten alles correct aan zodat uw nieuwe centrale verwarming feilloos en uiterst efficiënt functioneert.

✓  Verwarming op hoge temperatuur

Onze uiterst betrouwbare verwarmingsketels garanderen probleemloos de vereiste hoge temperaturen voor het voeden van uw bestaande radiatoren. Daarbij werken ze volgens een maximaal rendement. Daarnaast voorzien deze ketels u van sanitair warm water.

✓  Zijn ook uw radiatoren aan vervanging toe?

Ook voor het vervangen van uw oude radiatoren bent u bij San CV aan het juiste adres. In samenwerking met onze leveranciers hebt u de vrije keuze uit een groot gamma van functionele en decoratieve radiatoren.